Ми такі як усі

День людей з інвалідністю пройшов у дошкільному навчальному закладі №19, у якому дві інклюзивні групи, особливо тепло, по-родинному. Завдяки старанням вихователя Вовк С.А. та асистента вихователя Наконечної Я.І. малюки з особливими потребами відчули себе такими ж, як їхні друзі.

Вихованці ІІ молодшої інклюзивної групи підготували вірші про зиму, які вправно декламували своїм друзям. Діти старшої інклюзивної групи драматизували улюблену казку «Пан Коцький». Артистично і вміло виконали свої ролі і діти з особливими освітніми потребами. Вони природно і вільно почували себе серед ровесників. Насолоджувались театральним дійством вихованці дитсадка та батьки.

Налагодженню дружніх стосунків між дітьми груп та батьками сприяла тепла бесіда за чаєм з духмяними пирогами, які спекли турботливі руки працівників кухні. Від адміністрації діти з інвалідністю отримали смаколики.

Завдяки такій взаємодії діти вчаться природно сприймати й толерантно ставитись до людських відмінностей, вони стають добрішими, чуйними, турботливими.

/Files/images/novini/IMG_3627.JPG /Files/images/novini/IMG_3620.JPG /Files/images/novini/IMG_3613.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.