Осучаснюємо освітній процес шляхом інтеграції

Осучаснюємо освітній процес шляхом інтеграції

Інтегрований підхід до освіти – ключовий у Концепції Нової української школи та в роботі сучасних дитячих садків. Тому цій темі було присвячено засідання методичного об’єднання вихователів середніх груп міста, яке пройшло на базі закладу дошкільної освіти №19 «Світлячок».

Учасники методичного об’єднання, обговорюючи дане питання, дійшли висновку, що діти краще й глибше усвідомлюють зміст матеріалу, якщо його представлено у різноманітних зв’язках і відношеннях. Тому слід інтегрувати освітній процес, органічно поєднуючи знання з різних розділів програми.

Методист методичного кабінету Сигида С.В. під час практичної діяльності навчила педагогів складати інтелектуальні карти тематичного дня, використовуючи інтегрований підхід. Вихователі закладу Кисленко Н.В., Горідько Н.Б. на високому методичному рівні, цікаво і нестандартно провели інтегровані заняття з дітьми довівши, що поєднання різних видів діяльності на одному занятті підтримує увагу малят на високому рівні тривалий час. Це доводить ефективність даного методу.

Учасники методичного обєднання залишилися задоволеними результатами творчої праці, які переконали впроваджувати отриманий досвід в освітню роботу з дітьми.

Вихователь-методист Очеретяна Л.О.

/Files/images/novini/IMG_4063.JPG /Files/images/novini/IMG_4072.JPG /Files/images/novini/IMG_4089.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.