24 лютого... Життя "до" і "після"

24 лютого… Саме цей день поділив життя всіх українців на «до» і «після». Де «після» - це повномасштабна війна, сльози і біль втрати. Перші дні після вторгнення ворогів на рідну землю були днями паніки і розгубленості. Питань було більше ніж відповідей: Куди бігти? Що робити? Як діяти в стресовій ситуації? Але ці дні вже в минулому. Український народ зібрався, згуртувався і об’єднався задля спільної мети – перемоги. Жоден українець не лишився осторонь. В цьому списку небайдужих і бажаючих перемоги і наш колектив. Спільними зусиллями всіх співробітників на базі нашого садка було облаштовано прихисток для біженців, які залишились без даху над головою і змушені були покинути рідні міста і села через бойові дії. Кожен з нас поділився з людьми подушками, ковдрами, матрацами, засобами особистої гігієни та їжею, щоб прибулі відчули себе у безпеці. Також до допомоги долучилися батьки вихованців закладу. Усі працівники садочку беруть активну участь у волонтерській роботі та у поселенні біженців, які прибувають в нашу місцевість і хочуть залишитись у місті.

Також ми підтримуємо ЗСУ, які для усіх є Янголами-охоронцями нашого світлого майбутнього. Зібрали гуманітарну допомогу на передову (теплі речі, засоби гігієни, продукти харчування). Перерахували 22 тис. грн на потреби збройних сил України, у фонд «Повертайся живим» - 2,5 тис.грн та на благодійну допомогу – 9,5 тис грн.

Активно підтримуємо бійців тероборони нашого міста. Долучились до оснащення блокпостів (мішки з піском, компоненти для виготовлення «Смузі Бандери», а також різноманітний інвентар та інструменти). Усі працівники закладу брали участь у забезпеченні тканиною та виготовленні маскувальних сіток для наших бійців.

Об’єднавшись, ми йдемо до спільної мети – перемоги над ворогом. Наш дружній колектив впевнений, що вона не за горами. #разомдоперемоги

/Files/images/novini/24.02.22+.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.